Våra tjänster

Vi är specialiserade på avancerad trädfällning och jobbar mycket med säkerhetsarbeten. Oavsett vilken typ av trädfällning just du behöver hjälp med, så finns vi här för att utföra arbetet! Vi utgår från Alingsås men åtar oss uppdrag på kringliggande orter så som Vårgårda och Kungälv.

Är du i behov av en trygg och effektiv trädfällning?

Hos oss på SLB Forestry får du all den hjälp du kan tänkas behöva inom trädfällning. Vi är specialiserade på avancerad trädfällning och jobbar mycket med säkerhetsarbeten. Oavsett vilken typ av trädfällning just du behöver hjälp med, så finns vi här för att utföra arbetet! Vi utgår från Alingsås men åtar oss uppdrag på kringliggande orter så som Vårgårda och Kungälv.

Vi arbetar alltid med noggrannhet, kvalitet och effektivitet för att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Självklart är även din och vår säkerhet en viktig del i allt vi gör. När du behöver hjälp av en skicklig arborist kan du alltid räkna med oss!

Kundservice är en stor och viktigt del hos oss på SLB Forestry och vi kommer alltid göra vårat bästa för tillmötesgå era specifika önskningar. Vi förespråkar en god dialog med våra kunder, här får du alltid ett trevligt bemötande. Vi brinner för vårat jobb och är övertygade om att det gör skillnad i resultatet av våra arbeten.

Har du några som helst frågor eller funderingar kring de tjänster vi erbjuder, hör gärna av dig till oss, så återkommer vi så snabbt vi kan!

Är du i behov av en trygg och effektiv trädfällning? Då har vi på SLB Forestry en arborist som kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi utför trädfällningar och säkerhetsarbeten i bland annat Alingsås, Kungälv och Vårgårda. Kontakta oss redan idag, vi ser framemot att få hjälpa dig!

Våra tjänster

Vi erbjuder även krattning och “trädgårdsstäd”. Vi städar alltid upp efter genomfört jobb, men önskar ni att vi städar upp i hela trädgården gör vi även det. Rensar ogräs på uppfarter o dyl för att få en så snygg finish som möjligt.

SÄKERHETSFÄLLNING

För att minimera driftstörningar för järnvägstrafik beskär och fäller vi träd som utgör en risk.

SEKTIONSFÄLLNING

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Beskärning av träd & buskar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed 

Katt & drönarräddning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed 

Habitat skapande i parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed d

KONTAKTA OSS