Beskärning & trädfällning

Vi erbjuder alla former av beskärning & trädfällning i Lerum & Älvängen med omnejd.

Vi erbjuder alla former av beskärning & trädfällning. Både beskärning som är nödvändigt för att ditt träd eller buskage ska må bättre, men även beskärning som ger ett mer estetiskt tilltalande intryck. Vad gäller trädfällning så kan vi erbjuda allt från mark till sektionsfällning och säkerhetsarbeten vid exempelvis järnvägar. Vi finns för dig i bland annat Alingsås, Lerum och Älvängen med omnejd.

Markfällning

Det som kallas markfällning är en klassisk metod för att ta ner träd. Trädfällning från marken är ett utmärkt alternativ när det inte finns något objekt i närheten av trädets fallradie. Markfällning är en väldigt effektiv metod eftersom hela trädet kapas direkt.

Sektionsfällning

Att fälla träd sektionsvis är ett säket tillvägångssätt och en lysande metod om en markfällning inte är möjligt, eller om inte hela trädet ska tas bort. Sektionsfällning innebär att man minimerar risken för skador på egendom. Det är en metod som kan användas vid de flesta tillfällena.

Säkerhetsarbeten

Det finns träd som utgör en risk för säkerheten, till exempel träd som inom fallradien för järnvägsspåret eller elledningar. Vi hjälper er med att fälla de träden, så ingen skadegörelse eller olycka inträffar på grund av att träden har vällt.

Beskärning

Alla träd och buskage behöver inte alltid tas ner till grunden, ibland räcker det med en beskärning. Vid en beskärning så arbetar vi med stor noggrannhet och med fokus på att presentera ett estetiskt snyggt resultat.

Beskärningar och trädfällning i Lerum samt Älvängen med omnejd!

Vi finns belägna i Alingsås men åtar oss arbeten inom trädfällning i kringligande orter så som exempelvis Älvängen och Lerum. Har du några frågor eller funderingar på våra tjänster, så är du varmt välkommen att höra av dig.

KONTAKTA OSS